"Sebzeli Lazanya" Tarifi

Soğanları yemeklik doğrayıp sıvıyağda kavurmaya başlayın. Sırasıyla yarım ay şeklinde doğranmış havuçları , küp küp doğranmış renkli biberleri, kabağı ve mantarları ekleyin ve kavurun. Beşamel sos için;
Tereyağını bir tencerede eritin. Unu ekleyin, 1dakika karıştırarak pişirin. Sütü ekleyin. Sos kaynayana ve kalınlaşana kadar karıştırın. Kaynar suya Lazanya yapraklarını batırıp çıkarıp soğuk suya batırıp çıkarın ve bir bez üstüne alın. Fırına dayanıklı kabın en altına beşamel sostan ve Sebzeli harçtan dökün ve yayın, ardından kaşar peyniri ve lazanya yapraklarını serin. Malzemeler bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. En üstü lazanya yaprağıyla kapatın. Kalan beşamel sosu kaşar peyniri ile karıştırıp üstüne dökün. 180 dereceye önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Afiyet olsun.

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.