Nursel'in Evi'nden "Mürdüm Eriği Reçeli" tarifi!

MÜRDÜM ERİĞİ REÇELİ

1 kg mürdüm eriği
1 kg toz şeker
2 adet çubuk tarçın
Yarım limon suyu

Erikleri iyice yıkadıktan sonra ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve geniş bir tencereye önce erikleri sonra şekeri ve çubuk tarçınları koyup, kaynatın. Kaynayınca altını kısın. Arasıra karışıtırarak yaklaşık 1 saat pişirin. Ocağı kapatmaya yakın limon suyunu ekleyin
Bir taşım daha kaynatıp sıcakken kavanozlara koyup ağzını sıkıca kapatın.

 

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.