Nursel'in Evi'nden "Külbastı" tarifi

1 kg kuzu biftek
4 adet domates
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz

Domatesleri rendeleyin, çok az su ekleyerek sıvıyağ ile kavurun. Tuz ilave edin. 
Biftekleri kızdırılmış sıvı yağ ile kızartın. 
Düdüklü tencereye kızarmış biftekleri ve domates sosunu ekleyin. Etler görünecek şekilde su ekleyin ve düdüklü tencerede 30-35 dk pişirin. Afiyet olsun. PATATES PÜRESi

3 adet haşlanmış patates
1 su bardağı süt
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz

Patatesleri haşlayın ve rendeleyin. Haşlanmış patateslerin üzerine tereyağı ve tuz ilave edin, birlikte karıştırıp ezin, püre haline getirin. 
Son olarak süt ilave edin, kısık ateşte iyice çırpın ve patates püreniz hazır. 
Not: Sütü kontrollü olarak ilave edip, kıvamını ayarlayın. Patateslerin büyüklüklerine ve cinsine göre miktar değişiklik gösterebiliyor.

 

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.