Pirinçli Börek tarifi

Pirinçli Börek Yapımı; Hamuru için;2 çay bardağı yoğurt2 yemek kaşığı sirke1 yumurta1 çay kaşığı karbonatAldığı kadar un
İç harcı için;
150 gr dana kıyma1 adet kuru soğanYarım su bardağı pirinçKarabiberTuz
Kızartmak için;
1,5 su bardağı sıvı yağ
İç harcı için; Kıymaya tuz, rendelenmiş soğan , haşlanmış pirinç ve karabiber ekleyip yoğurun. Hamuru için; yoğurt, sirke, yumurta, aldığı kadar un , karbonat kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurulur. . Üzerini kapatıp 5 dk dinlendirin. Hamurdan küçük bezeler koparın. Her bezeyi servis tabağı büyüklüğünde açıp ortasına pirinçli iç harçtan koyup yarım ay şeklinde kapatın. Börekler kızgın yağda altın rengi alana kadar kızartılır. Afiyet olsun.