Pazılı Krep Katları

Bir tavada önce yemeklik doğradığınız soğanları soteleyin ardından mantarları ve pazıyı ekleyin, baharatlandırın ve soğuması için kenara alın. Krep malzemelerini bir kasede karıştırın. Teflon tavayı kızdırıp çok az sıvıyağ dökün. Karışımdan kepçeyle alıp tavaya yayın. Krepleri arkalı önlü pişirin. Beşamel sos için, tereyağını bir tencerede eritin. Unu ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Sütü ilave edip, sos kaynayana ve kalınlaşana kadar karıştırın. Tuz ve muskatla tatlandırın. En son kaşar peyniri ekleyip erimesini sağlayın.
Krebi bütün olarak fırına dayanıklı bir tepsiye koyun. Üzerine beşamel sos sürüp pazılı ve mantarlı harçtan koyun. Tüm katları bu şekilde hazırlayın, Son krebi en üste koyduktan sonra kalan sosu üzerine dökün. Yanlarından akmasını sağlayın ve üzerine rendelenmiş kaşar serpip 185 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin ve sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.