Mus Tatlısı

Tabanı için;
1,5 paket yulaflı bisküvi70 gr tereyağı
Kreması için;
180 gr sütlü ve bitter karışık çikolata55 gr tereyağı1/4 su bardağı süt1 yumurta1 paket krema (200 ml)
Üzeri için;1 paket krem şanti1 su bardağı süt1 çay bardağı çikolata sosu
Süslemek için;Böğürtlenli şeker
Yulaflı bisküviyi rondodan geçirin, üzerine erittiğimiz tereyağını dökün ve iyice karıştırın. Muffin kaplarına paylaştırın. Çikolatalarımız benmari usülü eritin. Süt, tereyağı, yumurta sarısını ekleyin, karıştırın. Çikolatamızı ılıtın. Süt kremasını çırpın, erittiğimiz çikolatayı ekleyin karıştırın. Muffin kaplarına paylaştırdığımız bisküvilerin üzerine çikolatalı karışımdan paylaştırın. Buzdolabında bekletin. Mus tatlısını ikram ederken süt ile çırptığımız krem şanti ve böğürtlenli şeker ile süsleyebilirsiniz.