Devri Azam

Nursel'in Evi'nde günün konuğu Şef Rüzgar Sünbül sizler için "Devri Azam" tarifini gösterdi.

 

Malzemeler;

Yarım demet pazı

5 adet kemikleri alınmış tavuk but

3 yemek kaşığı Tarhana

2 yemek kaşığı arpacık soğan

2 yemek kaşığı badem 

1 adet yeşil elma 

Zeytinyağı 

3 yemek kaşığı nane şurubu 

Zeytinyağı ve tarhanayı karıştırıp tavuk etleri marine edin. Pazıların saplarını kesin. 2 tane pazıyı yanyana koyup Tarhanalı eti üzerine koyup, sarın. Tavanıza sıvıyağ ekleyip pazı sarmaları koyup 1-2 dakika çevirerek pişirin. Pazı sarmalarını dilimleyip tekrar tavanızda pişirmeye devam edin. Arpacık soğanları, bademleri, dilimlediğiniz elmaları ekleyip biraz daha kavuralım. Nane şurubu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Afiyet olsun. 

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.