Gelin Evi'nde çifte birincilik!

GELİN EVİ’NDE HAFTANIN FİNALİ!
             
Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Özge Azgan. Özge’nin evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 20 yaşındaki Ayşe Demir, 20 yaşındaki Burcu Kalyoncu, 27 yaşındaki Ayşe Müge Ilıkan, 28 yaşındaki Burcu Güneş Gündoğdu ve 28 yaşındaki Özge Azgan yarıştı. 
‘NEVRESİM TAKIMI’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Özge, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘nevresim takımı’’nı gören Özge,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Özge, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
 
HAFTANIN BİRİNCİLERİ; AYŞE MÜGE VE ÖZGE!
 
Zorlu bir haftanın ardından birinciliği iki yarışmacı birden hak etti. Aynı puanı alan Ayşe Müge ve Özge, büyük ödül olan 5 tam altının ve 5 bileziği aralarında bölüştü. İki yarışmacı da 26’şar puan alarak diğer yarışmacıları geride bıraktı.