Herkesin merak ettiği gelin!

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”’nin bugünkü yarışmacısı 2013 yılında Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren Recep Sert’in eşi Esma Sert. 21 Aralık 2014'te evlenerek Bursa'ya yerleşen Sert çiftinin ameliyat sonrası yaşadıkları zorluklar, düğünleri, çeyizleri, yaşadıkları evlerinin her köşesi Gelin Evi'nde yayınlandı.

“SEVEREK EVLENDİK” 

Evlendiklerinden beri eleştirilerin odağı olduğu için zor günler geçirdiğini söyleyen Esma Sert, kötü niyetli insanlara kendisini anlatmakta zorluk çektiğini söyledi. Recep Sert ile gerçekten severek evlendiklerini söyleyen Esma Sert, çok mutlu olduklarını ve bunun gerçek bir aşk evliliği olduğunu söyledi. 

LÜTFEN ORGAN BAĞIŞI YAPALIM! 

Eşinin yüz naklinin boğularak ölen İrlandalı bir turistten yapıldığını söyleyen Esma Sert, herkesin organ nakline olumlu bakmasını istedi. Sevgili olduktan sonra eşinin yüz naklinden önceki fotoğrafını gördüğünü söyleyen Esma Sert, onun sadece yüreğine aşık olduğunu söyledi. Herkesin organlarını bağışlaması gerektiğini söyleyen Esma Sert, diğer yarışmacılarla beraber organ bağışı çağrısı yaptı.