Haftanın kazananı belli oldu!

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”nde haftanın birincisi belli oldu. “Gelin Evi”nin final gününün ev sahibi Serap Candan. Serap’ın evine giden yarışmacılar her şeyi inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 

 
“Gelin Evi”nde bu hafta; 25 yaşındaki Ünsiye Karaman, 23 yaşındaki Büşra Büyük, 23 yaşındaki Büşra Kazan, 25 yaşındaki Emna Ben Maiz ve 25 yaşındaki Serap Candan yarıştı. 
‘DAVUL FIRIN’ HEDİYE ETTİLER!
Eve gelen yarışmacılar ilk olarak hediyelerini verdi. Serap, kendisine gelen hediyeyi büyük dikkatle açtı. Paketinin içerisinden çıkan ‘davul fırın’’ı gören Serap,  sevindiğini belirterek diğer yarışmacılara teşekkür etti.
 
BÜTÜN EVİ İNCELEDİLER!
 
Haftanın finalinde Serap, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar kahvelerini içtikten sonra evi gezerek eleştirilerde bulundu. Evin dekorasyonundan mobilyalara kadar her şeyi değerlendiren yarışmacılar, kendi zevklerine göre eleştiriler yaptı. Daha sonra çeyizleri inceleyen yarışmacılar, yorumlarını paylaştı.
 
HAFTANIN BİRİNCİSİ; EMNA!
 
Zorlu bir haftanın ardından diğer yarışmacılardan fazla puan alarak rakiplerini geride bırakan Emna Ben Maiz, altınları kazanmış oldu. 5 günün ardından 29 puan alan Emna, 5 tam altının ve 5 bileziğin sahibi oldu.