Güldür Güldür Show'la kahkahaya hazır olun!

Hüseyin gizli ajan olarak mafya toplantısına sızarsa neler yaşanır? İtalyan mafya babası İbrahim, Japon mafya Mesut ve Rus mafya Burcu, Hüseyin'in gerçekte kim olduğunu anlayabilecek mi? Mafya babalarının sırrı nedir?

 

Yakın arkadaşlar Aysel ve Yeter Cihangir'e kahve ve cupcake satan bir dükkan açarsa neler yaşanır? Ünlü hipster ve mekan eleştirmeni Şevket ve yakın arkadaşı Sinem; Aysel ve Yeter'in mekanını beğenecek mi?

 

Eski komşusu ve kiracısı Bilal ve Mehtap'ı ziyarete giden mahalle insanı Şevket ve karısı Sinem lüks site içinde Amerikan Mutfaklı evi görünce neler yapacak? Site insanları Bilal ve Mehtap mı yoksa mahallede sobayla ısınan Şevket ve Sinem mi daha mutlu?

 

Minibüste sürekli gördüğü Dilek'e aşık olan İbrahim yine minibüste aşkını itiraf etmeye karar verirse neler olur? İbrahim'in en yakın arkadaşı Bahadır arkadaşını açılması konusunda yeterince cesaretlendirebilecek mi?

 

Sevgilileri Sinem ve Aysel ile iddiaya giren ve kadın kılığına giren Bilal ve Bahadır'ın başına neler gelecek? Erkek kılığındaki Sinem ve Aysel, kadın kılığındaki sevgilileri Bilal ve Bahadır'ı bar ortamında kendilerine asılan erkeklerden koruyabilecek mi?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!