Çarkıfelek pazar akşamı Show TV'de başlıyor

Efsane program Çarkıfelek'in ilk tanıtımı yayınlandı! Dünyanın ve ülkemizin en gözde yarışma programı olan Çarkıfelek, yepyeni dekoru, inanılmaz ödülleri ve Türkiye’nin bir numaralı şovmeni Mehmet Ali Erbil’in eşsiz sunumuyla ekrana gelecek. Kıyasıya rekabet ve eğlencenin bir arada yaşandığı ve her yaştan izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çarkıfelek, pazar günü saat 21.00'de Show TV’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ünlü konukların katılımıyla renklenecek programda eğlence hiç eksik olmayacak! Dünyanın en fazla ödül dağıtan yarışma programı Çarkıfelek’te yarışmacılar birbirinden özel ödüller kazanacak. Her gün seyircilerin arasında yer alan 21 yarışmacıdan üç kişi seçilerek, kelime bulmacalarını çözmeye çalışacak ve “5.000 TL Hediye Çeki”, “Teknoloji Paketi”, “Ev Sinema Sistemi”, “Motosiklet” ve büyük ödül “Araba”yı kazanmak için yarışacak.

Efsane program Çarkıfelek yepyeni içeriği, çok özel konukları, eğlenceli yarışmacıları ve Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla pazar günü saat 21.00'de Show TV’de sizleri bekliyor!