Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu 172. Bölüm Fragmanı / Rize

Turgay Başyayla lezzet yolculuğuna Rize Ambarlık Köyü’nde başlıyor. Tulum eşliğinde coşkulu bir karşılamanın ardından muhteşem lezzetler hazırlanıyor. Karadeniz sofralarının vazgeçilmezi mısır ekmeği, turşu kavurma, Rize güveci yapılıyor. Turgay Başyayla, çay üretiminin yapıldığı bahçeleri  gezip, yöre halkıyla keyifli sohbetler ediyor. Rize’nin tarihi çarşılarından renkli görüntülerin ekrana geldiği programda meşhur Rize kavurması, yoğurtlu pazı kavurma, ayran çorbası, Laz böreği, mıhlama ve hamsikoli  tarifleri veriliyor. Yöresel müzik ekibi, sunumlara türküleriyle renk katıyor.