Titiz Misin 24. Bölüm Fragmanı

Siz titiz olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz? Temizliğin püf noktalarını en iyi ben bilirim, lekelerle mücadelede üstüme yok, doğru ürünü doğru alanda kullanmak önemlidir, tozlara savaş açtım en titiz benim diyorsanız “Titiz Misin?” hafta içi her gün Show TV ekranlarında sizleri bekliyor.

Haftanın beş günü, dört yarışmacının verilen zorlu temizlik görevlerini tamamlayarak birinci olmak için yarışacağı ve her yarışmacıya, Doç. Dr. Oğuz Özyaral’ın “titizlik puanı” vereceği yarışmada puanlama belli olduktan sonra haftanın birincisi belli olacak ve “beş adet tam altın” kazanacak. Her gün bir konuda püf noktası köşesinin yapılacağı “Titiz Misin?” izleyiciyi hem eğlendirecek hem de günlük hayatın büyük bir parçası olan temizliğin nasıl doğru ve sıkılmadan yapılacağını gösterecek.

Titiz Misin?” haftanın dördüncü gününde Satış Temsilcisi 30 yaşındaki Aysun Ayan’ın evine konuk oluyor. Doç. Dr. Oğuz Özyaral ile yeni bir püf noktasını öğreneceğiniz bölümde eğlence ve kıyasıya rekabet hiç eksik olmayacak.

 

Birbirinden titiz dört yarışmacı, temizlenmeyi bekleyen evler, sürprizler ve muhteşem ödüller sizleri beklediği Türkiye’nin en titiz yarışması Doç. Dr. Oğuz Özyaral sunumu ile “Titiz Misin?” tüm heyecanı ile Show TV’de sizleri bekliyor!