Nursel'in Evi 4. Bölüm Fragmanı

Nursel Ergin, “Nursel’in Evi” ile Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Show TV ekranlarında 2 sezon boyunca “Nursel’in Mutfağı” ile izleyicilerle buluşan Nursel Ergin yeni sezonda, yeni evinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Be Medya İletişim’in yapımcılığını üstlendiği “Nursel’in Evi” haftaiçi her gün saat 12:00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınıyor. “Nursel’in Evi”nde her gün Nursel’in Takvimi ile günün yemekleri, ismi, videosu ve fotoğrafı paylaşılıyor. 

“Nursel’in Evi”nin dördüncü bölümünde Nursel Ergin kendi tarifi ve sunumuyla 3 yemek yapıyor. Nursel Ergin, “Kozalak Mantı”, “Patlıcan Kebabı” ve “Çilekli Magnolia” yapıyor. Nursel Ergin konuğu Handan Çolakoğlu ile ise evde amerikan servisi yapımını izleyiciler ile paylaşıyor. 

Kadınların sadece yemekte değil hayatın her alanındaki yetenekleri ve tecrübelerini ekranlara taşıyan “Nursel’in Evi” sıcak atmosferiyle bugün saat 12.00’de Show TV’de!