Uçak pilotu Şevket ile otobüs kaptanı Bilal'in maceraları!

Edirne'ye gitmek için otobüse binmek zorunda kalan uçak pilotu Şevket ile dünürü otobüs kaptanı Bilal'i hangi maceralar bekliyor? İlk defa otobüse binen Şevket neler öğrenecek?

 

Amerika'da okuduğu okuldan orada tanıştığı sevgilisi Bilal ile birlikte dönen Nezaket, annesi Yeter ve teyzesi Aysel'e nasıl bir sürpriz yapacak? Bilal'in hangi tuhaf özellikleri dikkat çekecek? Yeter'in uygun damat adayı olarak seçtiği Bahadır ile Bilal arasında ne gibi farklar var?

 

Nasipse olsun programının yarışmacıları Yeter, Aysel, Sinem, Şevket, Bahadır, Nezaket, Fikri ve İbrahim ile program sunucusu Dilek bu bölümde neler yaşıyor olacak?  Özel odada görüşen Sinem ve Şevket arasındaki ilişki ne boyut alacak? Bahadır'a neden hiç kısmet çıkmıyor olabilir? 

 

Ben seni dinledim” programında bu hafta atomları tartışan katılımcılar arasında neler yaşanıyor? Program sunucusu Nezaket, konuşmacılar Mesut, Aysel, Fikri ve Hüseyin atom konusunda hangi tartışmaları yaşıyor olacak? Programa Cenevre'den canlı bağlantı ile katılan İsmail ve bilim insanı Hamza'nın başına neler gelebilir?


Güldür Güldür Show yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!