Güldür Güldür Show 171. Bölüm Fragmanı

Apartman sakinlerinin toplantısında gündem kim? Apartman sakinleri Bilal ve Mehtap çiftinden neden şikâyetçi olabilir? Bilal ve Mehtap’ın evlilik kavramı diğer çiftlerden ne kadar farklı? Doğa yürüyüşünde ayağını inciten İbrahim ve Burcu’yu nasıl bir gün bekliyor? Klinikteki hademe, hemşire, doktor olan İsmail, İbrahim’i nasıl tedavi edecek? 
Dolandırıcılar Hayati ve Samet’in bu seferki kurbanları kim olacak? Hayati ve Samet, İsmail’i dolandırmak için hangi yollara başvuracaklar? Profesyonel dolandırıcılar Hayati ve Samet için İsmail’i kandırmak neden bu kadar zor olabilir? 
Yeni sınıfının ilk gününde Bilal başını nasıl bir belaya sokacak? Sinem ile samimi olması neden bu kadar sakıncalı? Sinem’in belalısı Mesut, Bilal ve Sinem’i yan yana görünce ne tepki gösterecek? Dayak yemekten korkan Bilal, Mesut’a hangi yalanlarla gelecek? Yıllar sonra eski sevgilisi ile karşılasan Hayati, ailesine durumu nasıl izah edecek? Yıllar geçmesine rağmen hala Hayati’yi unutamayan Yeter şimdi nasıl biri? İki kadın arasında kalan Hayati’yi zor anlar bekliyor! 
Akademisyenlik hayatının ilk dersinde İbrahim’i nasıl bir sınıf bekliyor? Özel Üniversitede okuyan bazı tıp öğrencileri nasıl tipler olabilir? Özel üniversite öğrencilerinin konuşma üslubu ne kadar farklı olabilir?  İbrahim’in yeni sınıfıyla anlaşması ne kadar mümkün?