Güldür Güldür Show 162. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show sahnesine bu hafta Derya Karadaş ve Ayta Sözeri konuk oluyor. Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

Araba ödüllü yarışma “Ailem Yarışıyor”un bu haftaki yarışmacı aileleri nasıl tipler? Yarışmacılar İbrahim Çekiç ve ailesi, Fikri Tarhanacı ve ailesi yarışmada nasıl performans gösterecekler? Programın sunucusu Mesut’un çıldırmasının sebebi ne olabilir? 
Yeter Yerol’la tüm Türkiye canlı yayında barışıyor! Yeter Yerol’un bu haftaki konukları kimler? Üvey annesi ve kardeşleriyle anlaşamayan aynı zamanda prens tarafından kandırıldığını düşünen Külkedisi Aysel, Yeter Yerol’a içini döküyor. Prensin düzenlediği baloda neler yaşandı? 
Yeni evlenmiş Samet’in kılıbık olması normal mi? Kılıbık bir erkek nasıl olur? Kılıbıklık çeşitleri neler? Mahallenin abileri Hayati ve İsmail, Samet’e hangi tavsiyeleri verecekler? 
10 yıldır eski karısına nafaka ödeyen İsmail, nafakadan kurtulmak için nasıl bir plan yaptı? Eski karısı Burcu’yu ve en yakın arkadaşı Bilal’i aynı kafeye çağıran İsmail’in aklından ne geçiyor olabilir? 
Çocuklarıyla arkadaş gibi olmayı hedefleyen ebeveynler Hayati ve Sinem, bunu ne kadar becerebilirler? Anne ve babaların arkadaş gibi davranmaları çocukları açısından ne kadar zor olabilir?