Güldür Güldür Show 159. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show sahnesine bu hafta Sarp Apak konuk oluyor. Sarp Apak, sempatikliği ve esprileri ile programa renk katacak. Kahkahaların hiç durmadığı Güldür Güldür Show, Çarşamba akşamı Show TV’de...

Bir bebek anne ve babasını dava edebilir mi? Ederse hangi sebepten eder? Başını saçma sapan davalardan kaldıramayan Hakim Hayati bu sefer bir bebek davasına bakıyor! Anne babasını dava eden bebek İsmail neden bu kadar sinirli?
 
Dizinin başrol oyuncusu Mesut’u nasıl bir sürpriz bekliyor? Yönetmen Fikri’nin setinde neler yaşanacak? Dizinin oyuncuları Yönetmen Fikri’yi neden bu kadar zorluyor olabilirler? 
Sunucu Sarp Apak programında eski eşi Sinem’i ağırlıyor! Yarışmaya ailesiyle gelen Sinem büyük ödülü alabilecek mi? Sarp ve Sinem’in birbirlerine karşı nefretleri bir kıvılcım doğurabilir mi? Sinem büyük ödül için nasıl bir kurnazlık düşünüyor?
Yeni gelen yönetmelik öğretmenlere nasıl bir şok yaratacak? Bunca zamandır öğretmenlerin öğrencilerini değerlendirdiği sistem tam tersine dönerse nasıl olur? 
Asırlardır çözülemeyen ve insanoğlunun kafasındaki en büyük sorunlardan biri olan “Kadınlar Ne İster?” sorusunu uzmanlarımız; Yeter İnsancıl, Mehtap Demirkıran, Gülşen Fondöten ve Sinem Tarhana tartışıyor! 
Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.