Güldür Güldür Show 158. Bölüm Fragmanı

Güldür Güldür Show'un 158. Bölümünde; Güldür Güldür Show sahnesine bu hafta İrem Derici konuk oluyor. Sahnede bir an yerinde durmayan sanatçı, dansları  ve enerjisi seyircileri mest edecek.

Bir daha gelmemek üzere tüm dünyada elektrikler kesilirse insanoğlu ne kadar zor durumda kalabilir? Telefonlarını kullanamamak insanoğlu için ne kadar zor olabilir? Bilal ve eşinin de içinde bulunduğu bir grup insan telefonlarının şarjları olmadan yaşam mücadelesi veriyor! 
Oğulları Samet’e kız istemeye gelen Hayati ve Mehtap’ı nasıl bir akşam bekliyor? Biraz alıngan olan Gülşen ve ailesi Hayati ve ailesine nasıl zor anlar yaşatacak? Pot kırmamak için adeta diken üstünde oturan Hayati ve Mehtap sorunsuz bir şekilde kız istemeyi başarabilecekler mi?
Mustafa, yeni taşındıkları evde ufak tefek tadilat işlerini kayınpederi İbrahim’le birlikte yapmak isterse bu duruma kayınvalidesi Yeter’in ve eşi Şükran’ın tepki ne olur? İbrahim’in tamiri sonrasında evde ne gibi değişiklikler olacak? Peki İrem Derici’nin Mustafaların evinde ne işi olabilir?
İlişkiler konusunda biraz şanssız olan ikili, İbo ve Fikri bu sefer amaçlarına ulaşabilecekler mi? Hayati, İbo ve Fikri’nin kızlarla baş başa film izlemelerini nasıl sabote edecek? Hayati’nin her istediğini gerçekleştirmek gerçekten de kızlarla baş başa kalmalarını sağlayacak mı?