Güldür Güldür Show 134. Bölüm Fragmanı

Eski internet kafeci şimdi ise Sosyal Medya Kursu Hoca'sı olan İsmail öğrencilere nasıl fenomen olunacağını anlatıyor! Yaşlılar Yeter, Hamza ve Sinem Facebook kursundan ne öğrendi? Sosyal medyada takipçisi olsun ve her gönderildiği beğenilsin istenen Bahadır, Samet, Mehtap ve Mustafa bakalım fenomen olabilecekler mi?

 

Türkiye-Almanya maçını erkek erkeğe izlemek isteyen Samet, İbrahim ve Mesut'un maç keyifleri ne kadar sürecek? Peki Kız arkadaşları Burcu, Yeter ve Sinem'in de maç gecesine dahil olmalarıyla neler yaşanır? Kızlar maç gecesini nasıl sonlandıracak?

 

Bilal ile Mehtap'ın aşkı bu sefer Gelin Evi programında... Bilal ve Mehtap Gelin Evi programına katılınca neler yaşanacak. Zengin Yeter, Yerel Aysel ve tam bir ev hanımı olan Burcu'nun karşısında, Mehtap en iyi gelin seçilip yarışmayı kazanabilecek mi?

 

Yeni anne Aysel ve baba Şevket'in bebekleri İbrahim ile ilk geceleri nasıl geçecek? Şevket ve Aysel bebek bakmanın zorluklarına karşı sakinliklerini ne kadar koruyabilecekler? İbrahim bebek annesi Aysel'e ve babası Şevket'e bütün gece boyunca neler yaşatacak?

 

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da..