Güldür Güldür Show 109. Bölüm Fragmanı

Arkadaşı ile birlikte yurtdışı seyahatine çıkmak isteyen Burcu'nun ailesi İsmail ve Yeter izin verecek mi? Ailenin tüm fertlerini Burcu’nun yurtdışı seyahatine engel olabilecekler mi? Burcu'nun beraber tatile gitmeyi düşündüğü arkadaşı Cenk Eren olabilir mi? 

Rapçiler Sinem ve  Bilal (sinemasyon 94 ve mc 1,60 çilekeş) sinem'i sebepsiz yere terk eden Mustafa'nın mahallesine kavga etmek için giderse neler olur? Mustafa'nın çelimsiz ve güçsüz olduğunu fark eden Bilal, Mustafa'ya meydan okursa neler yaşanır? 

İyilerin dostu, kötülerin düşmanı Halkmen bu sefer her şeyin ters gittiği bir düğünü kurtarmak üzere geliyor. İbrahim ve Sinem'in düğün sırasında kavga etmesi üzerine  gelinin babası Mustafa Bey son çare olarak Halkmen'i çağırırsa neler yaşanır? Halkmen ve yardımcısı anadolu çocuk Hamza bu macerayı nasıl atlatacak? Düğüne Anadolu Ateşi nasıl bir sürpriz hazırladı? 

Kız tavlamak için üniversite gruplarını gezen Hüseyin ve Fikri sinema kulübüne üye olurlarsa neler yaşanır? Sinema kulübü başkanı olan ve kendi festival filmlerini çeken yönetmen İbrahim ve klubün enteresan üyeleri bu yeni gelen ikili karşısında nasıl bir tutum gösterecek? Suzan Kardeş'in sinema kulübünde ne işi olabilir?  

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da… 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!