Demet Akbağ ile Çok Aramızda 18. Bölüm Fragmanı

Demet Akbağ, şaka ekibiyle, şaşırtmaya ve güldürmeye devam ediyor!
İşte bu haftanın şanslı ünlüleri: Gani Müjde, Hakan Ural, İrem Derici, Deniz Akkaya ve “Eski Dostlar” müzik grubu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin konseri beklenmeyen bir misafirle yarıda kesildi. Sahnedeki dev ekranda hiç tanımadığı bir yüzü gören İrem Derici, durumu nasıl toparlayacağını şaşırdı. Demet Akbağ’ı görene kadar olanlara anlam veremeyen Derici, çok güldürecek.

Bir bilgi yarışması programına katılan Gani Müjde, birbirinden çetrefilli ama bir o kadar da eğlenceli sorular karşısında soğuk terler döktü. Gani Müjde’nin bilemediği her soru karşısında ceza alan ekip arkadaşı ise durumu daha da zorlaştırdı. Fakat Gani Müjde’nin bilmediği bir şey vardı, o absürd soruların hepsini Demet Akbağ ve ekibi hazırlamıştı.

Deniz Akkaya bir toplantıya gitti. Kendini birden bir trafik kazasının ortasında buldu. 

Bir konser vermek üzere Bursa’ya yola çıkan müzik grubu “Eski Dostlar”ın yol hikayesine bir de gelin eklendi! Grup üyeleri Hurşid Yenigün, Nur Yoldaş, Kartal Kaan, Dicle Yenigün ve Baha Boduroğlu yolda karşılaştıkları kaçak gelinin, başlarına ne çorap öreceğinden habersiz ona yardım etmek isteyince işler birbirine girdi. Kaçak gelin ve ailesi “Eski Dostlar” grubunu önce zorlayacak sonra da kahkahaya boğacak.

Bir reklam görüşmesine giden Hakan Ural, gittiği mekanda reklam olmamak için elinden geleni yaptı. Bir hayranı yanına gelerek fotoğraf çektirmek istedi. İşte her şey o fotoğrafla başladı. Keyfi yerinde hayranlarıyla fotoğraf çektiren Hakan Ural’ı seyirciyi çok güldürecek bir sürpriz bekliyor!