Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm Fragmanı

"Demet Akbağ ile Çok Aramızda" Pazar gecesine kahkaha getiriyor, evlere şenlik getiriyor! Türkiye’nin en ünlü isimlerini şaka listesine bir bir ekleyen Akbağ bu hafta da ilk olarak Sermiyan Midyat ile birlikte Ayşe Nil’i, ardından da Ceyda Ateş, İdo ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nu şakaladı!

Ünlülere, Demet Akbağ’ı gördüğü yerde ‘şakalanacak mıyım?’ diye kamera aramasına sebep olan oyuncu, bu sefer kendi şakalandı!

Sermiyan Midyat yeni film projesinin okuma provasında ekibine şaka yapmak için Demet Akbağ ile anlaştı! Fakat çekim sırasında olanlar tüm ekibe heyecan dolu dakikalar yaşattı!

Gecenin ikinci şakasında ise Yeşim Ceren Bozoğlu toplantı için yola çıktığı ofisin sokağına gelince olanlar oldu. Korku ve kahkahanın tavan yaptığı şakada yaşananlar izleyenlere komik dakikalar yaşatacak!

Ceyda Ateş iş görüşmesi için geldiği mekanda kıskanç eş mağduru oluyor. Soğuk terler döken Ateş, yaşananlar karşısında ne yapacağını şaşırıyor!

İdo, arkadaşını hastaneye getirdiği sırada yaşadıkları ve daha önce hiç görmediğimiz tepkileri ile kahkaha tufanına ortak olacak!