İkonlar ve 80'ler podyumda!

Güncelleme: 29 Eylül 2014 Pazartesi, 12:40:23

Bu Tarz Benim'in ikinci eleme gecesi ekran başına kilitledi

40 KİLO ELBİSEYLE SAHNEDE!

 

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren ‘Bu Tarz Benim’in , sürprizlerle dolu ikinci eleme gecesi herkesi ekran başına kilitledi. Yarışmanın bu haftaki gala gecesinin sürpriz konuğu; ünlü türkücü Bülent Serttaş ve programa şarkılarıyla renk katan Soner Sarıkabadayı oldu.
 
Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldığı ‘Bu Tarz Benim’, muhteşem bir geceyle ikinci galasını yaptı. ‘Bu Tarz Benim’ eleme gecesinde, ünlü türkücü Bülent Serttaş konuk jüri koltuğuna oturdu. Jüriden geçer not almaya çalışan yarışmacılar, Bülent Serttaş’a da tarzlarını beğendirmek için büyük çaba sarf ettiler.

 

DEFİLENİN YILDIZI OLDU!

 

Programda her hafta birbirinden ünlü modacıların defilelerine yer veriliyor. Tuğba Karaca gibi ünlü mankenlerin de podyuma çıktığı defilelerin bu hafta farklı bir önemi de vardı. Başarılı modacı Ertan Kayıtken’in defilesinin sonunda sahneye çıkan oyuncu Filiz Taçbaş, tam 40 kilo ağırlığındaki 1500 plaktan oluşan elbiseyi üzerinde taşıdı. Ertan Kayıtken’in tasarladığı göz kamaştıran elbiseyi adeta bir manken edasıyla üzerinde taşıyan Filiz Taçbaş büyük alkış aldı. Defile sonunda konuşan Ertan Kayıtken; “Ben Filiz Taçbaş’a çok teşekkür ediyorum. Üzerindeki kıyafet tam 40 kilo. Mankenler bile zor taşır. Kendisini tebrik ediyorum dedi.

 

DOPDOLU BİR BİR PROGRAM

 

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde, Soner Sarıkabadayı sevilen şarkılarıyla geceye renk katarken, tüm dünyayı kesen ünlü modacı Adam Saaks programın sürpriz ismi oldu.

 

MAKAS SHOW HERKESİ BÜYÜLEDİ

 

Heidi Klum, Justin Timberlake, Katy Perry, Shakira, Eminem, Britney Spears, Karolina Kurkova, Carmen Electra, Mariah Carey, Paris Hilton, Lindsay Lohan gibi birçok ünlü isimle çalışan Adam Saaks, ilk kez Türkiye’de makasıyla büyük bir şov gerçekleştirdi. İzleyicinin gözü önünde sıradan kıyafetleri sadece makasını kullanarak yepyeni bir forma sokan Adam Saaks, büyük gala gecesinde Ivana Sert’in de kıyafetine yaptığı makas şovla büyük alkış aldı.

 

ELENEN İSİM; ‘GİZEM’


En tarz kadın olmak için; birbirleri ile kıyasıya yarışan 13 yarışmacı ilk büyük sınavlarını birinin eleneceği haftanın finalinde verdi. Yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıktılar. Arkadaşları tarafından elenmesi için adı verilen ‘Nur’ ve jüriden en düşük puanı alan  ‘Gizem’ isimli yarışmacılar son kez jüri karşısına çıktı. Jüri ise son değerlendirmesini yaparak ‘Gizem’’in elenmesine karar verdi.