Bu Tarz Benim'in güzel sunucusu Öykü Serter

Güncelleme: 20 Eylül 2014 Cumartesi, 13:37:22

Öykü Serter Bu Tarz Benim programıyla ekranlara hızlı giriş yaptı

Uzun süredir sesi soluğu çıkmıyordu Öykü Serter’in. Ben Öykü’nün sunumunu, televizyondaki duruşunu, başarısını çok severim. Hatta zaman zaman da “Nerelerde bu kadın. Neden ekranda yok” dediğim de olur doğrusu.

 

‘Bu Tarz Benim’in kadrosunda görünce bayıldım. Hatta “Oh be şükür” bile dedim. Ama kendisini yıllardır görmüyordum. Ta ki, çarşamba akşamı Karaköy Forneria’ya denk düşene kadar. Tamamen tesadüftü. Birbirimizden haberimiz yoktu. Yemek yedik, sohbet ettik. Uzun süre sonra yeni bir işe başlamanın heyecanı içindeydi.

 

Öykü’yü ekranlarda görmüyor olabiliriz ama eline örgüsünü almış evinde oturmuyormuş. Öykü aslında bir işkadını olmuş. Uzun süredir bir güzellik merkezi üzerinde çalışmalar sürdürüyormuş. Maslak’ta Shambala Clinic’in business koordinatörlüğünü yapıyormuş.

 

Güzellik üzerine bir konu olunca masadaki dört hanım kulakları kabarttık haliyle. Merkezde yok yok. Kadınların hatta erkeklerin genç kalmaları yani yaşlılığı durdurmaları üzerine her şey düşünülmüş. Ama ben şu an için en önem verdiğim konu olan dövme sildirme meselesi üzerinde durdum. Hatta kulaklarımı öyle kabarttım ki bir gün sonra soluğu klinikte aldım. Esin Övet