Ev Kuşu bu hafta yine dopdolu

Güncelleme: 18 Eylül 2014 Perşembe, 12:27:41

Ev Kuşu,Cumartesi Ömür Gedik'e, Pazar Nilgün Belgün'e konuk oluyor

Hafta sonu ekranının en meraklı, heyecanlı, enerjik ve kıpır kıpır programı “Evrim Akın ile Ev Kuşu”, yeni bölümü ile Cumartesi günü Show TV’de izleyicileri ile buluşacak.

 

“Ev Kuşu”, bugüne kadar filmlerde veya ekranlarda gördüğünüz birbirinden ünlü isimlerin evlerine sürpriz ziyaretler yapmaya devam ediyor!

  

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”; Cumartesi günü köşe yazarı, sinema eleştirmeni ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik’e misafir oluyor. Evrim Akın, Ömür Gedik’in ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralayacak.

 

“Ev Kuşu”nda sıcak bir sohbet eşliğinde albümler açılıp, anılar tazelenecek. Ünlü köşe yazarının bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğraflarına ve çok özel görüntülerine belki de ilk kez siz tanık olacaksınız.

 

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”, 20 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’te yeni bölümü ile Show TV’de!

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”; Pazar günü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Nilgün Belgün’e misafir oluyor. Evrim Akın, Nilgün Belgün’ün ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralayacak.

 

“Ev Kuşu”nda sıcak bir sohbet eşliğinde albümler açılıp, anılar tazelenecek. Ünlü oyuncunun bugüne kadar hiç görülmemiş fotoğraflarına ve çok özel görüntülerine belki de ilk kez siz tanık olacaksınız.

 

“Evrim Akın ile Ev Kuşu”, 21 Eylül Pazar günü saat 13.00’te yeni bölümü ile Show TV’de!

 

video