Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati

Güncelleme: 19 Eylül 2014 Cuma, 06:55:55

“Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati”, bugün saat 08.00’de canlı yayınla Show TV’de!

Ramazan Ayı'nda iftar ve sahur programları ile gönüllere taht kuran Prof. Dr. Mustafa Karataş, doyumsuz sunumu ve özgün tarzıyla Show TV ekranlarında yepyeni bir programla izleyicilerle buluşacak.

 

“Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati" ile Cuma sabahları iki saat boyunca izleyicilerle buluşacak olan Prof. Dr. Mustafa Karataş, dinimizin güzelliklerini anlatıp, izleyicilerden gelecek soruları canlı yayında cevaplayacak.

 

Dualarla ellerin Mevla'ya açılacağı, "Prof. Dr. Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati"nde, ibadetlerin ve dinimize dair emirlerin nasıl tatbik edileceği uygulamalı olarak izleyicilere gösterilecek. Abdest almaktan, namaz kılmaya; çocuklara isim koymaktan eşlerin birbirlerine karşı nasıl davranması gerektiğine kadar tüm merak edilenlerin ayet ve sünnet ışığında ekranlara getirileceği "Muhabbet Saati'nde, dinimize dair tüm sorular cevaplarını bulacak.

 

İslam’ın güzelliklerini hayatımızda doğru bir şekilde nasıl tatbik edebiliriz? İnsan, maddi ve manevi anlamda huzuru nasıl bulur?  Mutlu bir yuvanın sırları nelerdir? Çocuklarımızı İslam ahlakı üstüne nasıl yetiştirebiliriz? Peygamberimizin mübarek hayatını kendimize nasıl rehber edinmeliyiz?

 

Tüm bu sorular yanıtlarını, “Prof. Dr Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati”nde bulacak.

 

“Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati”, bugünsaat 08.00’de canlı yayınla Show TV’de!