Bu Tarz Benim'de haftanın finali

Güncelleme: 19 Eylül 2014 Cuma, 09:11:22

‘Bu Tarz Benim’,bugün saat 13.00’te yeni bölümüyle Show TV’de!

Nerede, ne giyilir, tarz nasıl yaratılır, en şık kadın olmak bu kadar zor mu? Tüm bu soruların yanıt bulacağı ekranların en tarz programı “Bu Tarz Benim”,  iddialı kadrosuyla hafta içi her gün yeni bölümleriyle Show TV’de!

 

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışacaklar.

 

“Bu Tarz Benim” ekibinin titizlikle seçtiği 13 kadın, 13 hafta sürecek büyük yarış sonunda,  Türkiye’nin en tarz kadını seçilecek ve 100.000 liralık büyük ödülün sahibi olacak. Türkiye’nin en tarz kadını olmak hiç de kolay olmayacak!

Yarışmacılar hafta içi her gün, kendi belirleyecekleri konseptte giyinerek, tarzlarını jüriye sergileyecekler. Jüriden geçer puan alanlar, her gün bir yıldız toplayacak ve cuma gününe dek en çok yıldızı toplayan 3 yarışmacı, hafta sonuna koruma altında girerek elenmekten kurtulacak.

Haftanı finalinde ise, yarışmacılar jüri tarafından belirlenen konseptte giyinerek podyuma çıkacaklar. Jüriden en düşük puanı alan yarışmacı ile arkadaşları tarafından elenmek üzere en çok adı verilen yarışmacılardan biri, jüri tarafından oy birliğiyle elenerek yarışmaya, hayallerine ve 100 bin liraya veda edecek.

Haftanın finali bir yandan eleme heyecanına sahne olurken, bir yandan da her hafta sürpriz bir konuk jüri, en popüler sanatçıların şarkıları ve birbirinden ünlü modacıların defileleri ile tam bir şölene dönüşecek.

 

‘Bu Tarz Benim’, bugün saat 13.00’te yeni bölümüyle Show TV’de!

 

video