Sabah kuşağının vazgeçilmezi "Her Şey Dahil"

Güncelleme: 16 Eylül 2014 Salı, 11:51:26

Programın ilk bölümüne, Emre Altuğ ve annesi Gülçin Altuğ konuk oldu.

Yapımcılığını C Yapım’ın üstlendiği ‘Herşey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Programın ilk bölümüne ise, Emre Altuğ ve annesi Gülçin Altuğ konuk oldu.


Show TV yeni yayın dönemine seyircisini ekrana kilitleyecek programlarla girdi. Sabah kuşağının vazgeçilmezi Çağla Şikel ve Alişan da hafta içi her sabah saat 10:00’da ‘Herşey Dahil’ ile canlı yayınla seyircisinin karşısına çıkıyor. Programın ilk bölüm konukları ise, EmreAltuğ ve annesi Gülçin Altuğ’du. Emre Altuğ’un şarkılarıyla renklendirdiği ‘Herşey Dahil’, birbirinden keyifli sohbetleriyle de seyircisini ekrana kilitlemeyi başardı.

 

ALİŞAN’DAN ‘SICAK’ ŞARKISINA KLİP


Emre Altuğ’un ‘Sıcak’ isimli şarkısına yeniden klip çeken Alişan, seyirciyi kahkahaya boğdu. Saçlarına peruk takan ve Emre Altuğ’un klip çekimlerinde kullandığı kıyafetlerin benzerlerini giyinen Alişan, hazırladığı komik kliple izleyiciyi gülme krizine soktu.

 

KUZEY VE UZAY CANLI YAYINDA


Çağla Şikel Altuğ ve Emre Altuğ çiftine yapılan sürpriz ise ünlü çifte unutulmaz anlar yaşattı. Çiftin çocukları olan Uzay ve ve Kuzey’in okullarına canlı yayınla bağlanıldı. Uzay ve Kuzey’i karşılarında gören Çağla ve Emre Altuğ çifti, sevinçlerini gizleyemedi.

 

EMRE ALTUĞ MENEMEN YAPTI


Alişan’ın Emre Altuğ’a yönelttiği soru ise herkesi kahkahaya boğdu. Alişan’ın; “Annenin yemekleri mi yoksa eşinin yemekleri mi”demesi üzerine Emre Altuğ ne diyeceğini şaşırdı. Emre Altuğ; “Ben annemin yemekleriyle büyüdüm. Çağla da çok güzel yemek yapabilir ama yapmıyor. İstediği zaman ise harika yemekler yapar” demesi seyirciyi kahkahaya boğdu. Bunun üzerine Çağla Şikel, stüdyoda bulunan mutfağı göstererek Emre Altuğ’dan menemen yapmasını istedi. Stüdyo’da yaptığı menemenle herkesin beğenisini toplayan Emre Altuğ, kendisinin de mutfakta zaman geçirmekten zevk aldığını söyledi.