Ödüllü film 'Filler ve Çimen' Show TV'de

Güncelleme: 28 Ağustos 2014 Perşembe, 18:15:57

Show'da film gecesi tüm hızıyla devam ediyor. Birçok ödüllü film 'Filler ve Çimen' 31 Ağustos pazar gecesi 00.30'da Show TV'de

Show TV ekranlarında, birbirinden muhteşem ödüllü yerli filmler izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Derviş Zaim’in üstlendiği, kadrosunda ise Ali Sürmeli, Sanem Çelik, Bülent Kayabaş ve Haluk Bilginer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı 2001 yılı yapımı ‘Filler ve Çimen’, Pazar gecesi izleyicileri ekrana kilitleyecek.

 

‘Filler ve Çimen’, para ve çıkar uğruna çevrilen dolapları, devlet içindeki mafyalaşmayı, yozlaşan insan ilişkilerini cesurca masaya yatıran, son yılların en önemli yerli filmlerinden biri.

 

Ödüllü maratoncu olmasına karşın, yoksullukla mücadele eden, bir yandan da güneydoğu gazisi ağabeyine bakan bir genç kız, otel sahibi Ali Bey, tetikçi Camoka ve uyuşturucu baronu Sabit’in kesişen yolları...

 

Altın Portakal, Siyad, Altın Lale gibi ödüller de dahil olmak üzere birçok ödül kazandıran film ‘Filler ve Çimen’, 31 Ağustos Pazar gecesi saat 00.30’da Show TV’de!