• Anasayfa /
  • Güldür Güldür Show yine çok sürprizli!

Güldür Güldür Show yine çok sürprizli!

Güncelleme: 25 Nisan 2014 Cuma, 11:07:46

Güldür Güldür Show yine çok sürprizli!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW BU HAFTA DA, SÜRPRİZLERİYLE GÜLMEKTEN KIRIP GEÇİRECEK!

 

Show TV’nin her hafta sürprizlerle ekrana gelen eğlence programı Güldür Güldür Show’a bu hafta; ünlü şarkıcı Funda Arar, sevilen haber spikeri Simge Fıstıkoğlu ile başarılı karikatürist ve komedyen  Alpay Erdem konuk oluyor.

 

Kız istemek hiç bu kadar zor olmamıştı.Kızı istemeye giden Fikri ve babasının başına neler gelecek? Kızın ailesinin haber sunucusu olması nelere yol açacak? Fikri'nin aşık olduğu kız Simge Fıstıkoğlu olabilir mi? Simge Fıstıkoğlu neden Fikri ile evlenmek istiyor?

 

Okul müdürü Şevket ve yardımcısı Fikri görevden alınırsa neler olur? Okulun öğretmenleri Mehtap, İbrahim ve Bilal yıllarca çektiklerinin intikamını nasıl alacak? Okulun müzik öğretmeni Funda Arar sahnede ne arıyor?

 

Otobüste koltuk kavgası yaşanacak..Okuluna dönmek için otobüs yolculuğu yapan ve yıllardır yalnız olan Bilal'in yanına tesadüfen Dilek oturursa neler yaşanır? Koltuğun esas sahipleri yerlerini geri alabilecek mi?

 

Kaynanan seviyormuş yarışması yeni yarışmacılarıyla ekrana geliyor. Zengin aile İbrahim, Burcu ve Dilek ile birbirini çok seven Bilal ve Mehtap karşı karşıya gelirse  neler yaşanır?

 

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW  bu akşam saat 20.00’de sürprizlerle dolu yeni bölümü ile Show TV’de!