• Anasayfa /
  • Güldür Güldür Show'a sürpriz konuk yağmuru!

Güldür Güldür Show'a sürpriz konuk yağmuru!

Güncelleme: 17 Nisan 2014 Perşembe, 10:46:33

Güldür Güldür Show'a sürpriz konuk yağmuru!

Show TV’nin her hafta sürprizlerle ekrana gelen eğlence programı Güldür Güldür Show’a bu hafta ünlü çift Safiye-Faik, bilardo şampiyonu Semih Saygıner, sevilen programcı Tayfun Talipoğlu konuk oluyor.

 

Aldatılan kadınların en büyük yardımcısı dedektif Yeter, herkesin derdine derman olmaya çalışıyor. Mehtap ve Dilek gerçekten aldatılıyor mu? Yeter; Bahadır ve İbrahim'i yakalayabilecek mi?  Safiye Soyman ve Faik öztürk'ün sahnede ne işi var?

 

Güldür Güldür Show ekibi ıssız adada yarışıyor.Ünlüler takımının değişmez yarışmacısı türkücü İsmail abi neden şikayetçi?  Yarışmanın sunucusu Şevket'in son oyun için belirlediği sürpriz ödül nedir?

 

Eczaneye giden Bilal'i soyguncu zannederlerse neler olur? Nöbetçi eczacı Nezaket'ten utanan Bilal neden eczaneye geldiğini anlatabilecek mi?

 

Yeni evli İsmail ve Yeter'in  komşularıyla ilk ve zorlu tanışması... Şevket ve İbrahim arasında devam eden komşuluk rekabetine Yeter’in katılması dengeleri değiştirecek mi? Komşulardan hangisi daha başarılı?

 

Sevgilisinin annesi ile tanışmaya giden İbrahim mahallenin çekirdek çitleyen teyzelerine yakalanacak.. Mahallenin çıtçıt teyzeleri Mehtap, Nezaket ve Burcu İbrahim'den ne istiyor? Çıtçıt teyzeleri incelemeye gerçekten Tayfun Talipoğlugelmiş olabilir mi?

 

Hepsi bu akşam Güldür Güldür Show'da!