Pepee bugün 18.20'de başlıyor!

Güncelleme: 04 Mart 2014 Salı, 10:41:44

Pepee bugün 18.20'de başlıyor!

Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından yüzü geçkin sayıdaki bölümü ile çocukların fenomeni olan Pepee, yepyeni bölümü ve yepyeni maceları ile bugünden itibaren her gün Show TV ekranında sevenleri ile buluşacak.

 

PEPEE BÜYÜDÜ!

 

Pepee eski kıyafetleri üzerine küçük geldiği için çok mutsuzdur. Zaman içinde büyüyen, boyu uzayan Pepee'ye eski kıyafetlerinin kolları bacakları kısa gelmeye başlamıştır. Pepee o gün kısalan bu kıyafetlerinin içinde kendini iyi hissetmediği için saklanır. Tüm aile Pepee'yi aramaktadır. Pepee hiçbir yerde yoktur.

Pepee'yi bulmadığı için telaşlanan Nenesi, Dedesi ve Annesi heryeri ararlar ama bir türlü Pepee'yi saklandığı yerde bulmazlar. Durumu fark eden Şuşu da merakla Pepee'yi aramaya başlar. Bölümün ilerleyen dakikalarında Şuşu Pepee'yi bulabilecek mi?

Pepee’nin saklandığı yerden çıkması için onu nasıl ikna edecekler? Çıktığında onu nasıl bir şaşırtı bekliyor olacak? Tüm bu olup bitenlere Bebee, Şila, Eke de katılınca neler olacak? Hepsi Pepee'nin uzun zaman aradan sonra yayınlanacak ilk bölümünde!

 

Pepee, bugün saat 18.20’de yeni bölümü ile Show TV’de başlıyor!