Çocuktan Al Haberi Ünlüler zirvede!

Güncelleme: 27 Ağustos 2017 Pazar, 11:19:04

Çocuktan Al Haberi Ünlüler tüm kategorilerde birinci.

Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Evrim Akın'ın üstlendiği Çocuktan Al Haberi Ünlüler tüm heyecanıyla ekrana gelmeye devam ediyor.

Çocuktan Al Haberi Ünlüler dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine büyük beğeni toplayarak tüm kategorilerde birinci oldu. Program, AB’de 3,44 izlenme oranı (rating), 14,39 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 3,64 izlenme oranı (rating), 14,84 izlenme payı (share) ve Total’de 3,58 izlenme oranı (rating), 12,92 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.

Her Cumartesi ve Pazar ekranlarda kahkaha fırtınası estiren Çocuktan Al Haberi Ünlüler, başarısına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin en ünlü isimlerinin, programın 9 miniğinin verdiği cevaplar üzerinden müthiş bir mücadeleye giriştiği, çocukların inanılmaz eğlenceli hayal dünyasının keşfedildiği programın dünkü bölümünde ünlü çiftler yarıştı. Bora Öztoprak-Çiçek Dilligil, Arif Susam-Perihan Susam ve Eda Özülkü-Metin Özülkü’nün birbirinden şirin miniklerle diyalogları kahkaha fırtınası estirirken; kutu bebek Ebrar ve minik Arda’nın verdikleri pizza tarifi görülmeye değerdi. Çakıl bebek Nisan’ın prens ve prenseslerle ilgili samimi açıklamaları yine birbirinden eğlenceli anlar yaşattı.