Güldüy Güldüy Show yakında Show TV’de başlıyor!

Güncelleme: 24 Mayıs 2016 Salı, 09:46:48

Yıllardır çocuklar ile gerçekleştirdiği çalışmalarının verdiği uzmanlığı sahneye taşıyan Ezo Sunal, skeçler öncesi bol kahkahalı sohbetleri ve yönlendirmeleri ile programa renk katacak.

Sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un sevilen skeçleri ve fenomen karakterleri, çocukların enerjisi ile yeniden hayat buluyor! Çocukların saf, olumlu enerjisi ve eğlencesini Güldür Güldür’ün en beğenilen skeçleri ve fenomen tiplemeleriyle birleştiği yeni bir şov programı Güldüy Güldüy Show yakında Show TV’de başlıyor. Ekranların sevilen minik kahramanlarının yanı sıra bir çok yeni yeteneğinde keşfedileceği programın sunucusu ise Ezo Sunal

Yıllardır çocuklar ile gerçekleştirdiği çalışmalarının verdiği uzmanlığı sahneye taşıyan Ezo Sunal, skeçler öncesi bol kahkahalı sohbetleri ve yönlendirmeleri ile programa renk katacak.  Sempatiklikleri ve yetenekleriyle küçük yaşta herkesin kalbinde taht kurmuş, Beren Gökyıldız, Berat Efe Parlar, Melissa Giz Cengiz, Ceren Reis, Alp Akar’ın yanı sıraYusuf Batuhan Kıraç, İhsan Berk Aydın, Efe Aydın, Melis Kara, Alperen Efe Esmer, Esat Polat Güler, Berke Mutlu, Defne Erşen, Gülse Göçer, Mert Erdoğdu, Sarp Doruk Kayan,Nehir Gökdemir, Kadir Toprak Karaman, Dora Dalgıç, İkra-İlknur Külahlıoğlu, Eda Döğer, Zeynep Çelik sahne alacak. 

Güldüy Güldüy Show, skeçleri, ünlü konukları ile Show TV yaz döneminde ekran başında kahkaha tufanı estirecek!