Güldür Güldür Show son fragman izle

Güncelleme: 16 Nisan 2016 Cumartesi, 01:17:49

Güldür Güldür Show son fragman izle

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show kahkahalara boğmaya devam ediyor!!

 

Sevgilisinin abisinden korkan Hüseyin, apartman çatısında buluşmalarında yakalanırsa neler yaşanır? Hüseyin'in patronu Mustafa, Ev Sahibi Mehtap, mahallenin en çirkin kızı Aysel ve Papua Yeni Gine yerlisi Hamza'nın çatıda ne işi var? Hüseyin'in ablası Nezaket ile İsmail arasında neler yaşanıyor? 

Aynı evde yaşayan öğrenciler Bilal, İbrahim ve Bahadır yeni bir ev arkadaşı bulmak isterse neler olur? Eve son aday olarak gelen Mesut'un çok yakışıklı olması neleri değiştirir.. 

Gelini Dilek ile hiç anlaşamayan huysuz kayınpeder Şevket, bir tesadüf sonucu tanıştığı Aysel ile evlenmeye karar verirse neler olur? Aysel'in annesi Burcu kızını Şevket ile evlendirmeye razı olacak mı? Şevket ve Aysel birbirlerinin hangi özelliklerine aşık olmuş olabilir? 

Kızları Dilek'in isteme töreni için evi süslemeye çalışan İsmail ve Yeter çifti aradıkları abajuru bulabilecek mi? Dilek ve abisi İbrahim anne babalarının bir an önce alışverişi tamamlayıp eve dönmesini sağlayabilecek mi? 

Bahadır kuzum ve babası Bilal, gelecekten Bahadır'ı korumak için gelen ajan Yeter ile karşılaşınca neler olacak? Günümüze gelecekten sadece Bahadır'ı öldürmek için gönderilen kötü robotlar Fikri ve Dilek amaçlarına ulaşabilecek mi? Yeter'in Bahadır'ı korumak için gelecekten gelerek yaptığı plan başarılı olacak mı? 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!