• Anasayfa /
  • Acı Gerçek'e bu hafta Kuddusi konuk oldu!

Acı Gerçek'e bu hafta Kuddusi konuk oldu!

Güncelleme: 09 Şubat 2016 Salı, 08:31:22

Geldim Gördüm Güldüm Show 4. Bölüm İzle

Çakmacılar’da, Osman ve Barlas, terk edilen İclal Hanım’a çakma nişanlılar yapıyor. Bakalım bu çakma nişanlılar, İclal’in içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmasına yardımcı olabilecek mi?

 

 

Ümit ve Gülderen, fakir ama mutlu iki aşıktır. Gülderen zengin bir ailenin yanında gündelikçi olarak işe başlar. Ailenin şımarık oğlu Kamran, Gülderen’e göz koyar ve Ümit onları uygunsuz bir halde yakalar. Bu durum Ümit’in başına bela olacaktır.

 

Taş devrinde, Ersin istediği kızı tavlamak için, zenginmiş gibi davranmaya karar verir. Okan’ın arabasını çalan Ersin ve arkadaşları, kızları zengin olduklarına inandırır. Ancak işler, hiç de Ersin’in istediği gibi gitmeyecektir.

 

Acı Gerçek’in bu bölümünde, Kuddusi konuk koltuğuna oturur. Kuddusi’nin acılarını dinlemek isteyen konuklar, onun romantizmi ve şiirleri karşısında şaşkınlık yaşarlar...

 

Canip, doğum yapmak üzere olan karısını telaşla özel bir hastaneye getirir. Karısının acilen doğuma alınmasını isteyen Canip, danışmanın uzun ve anlamsız soruları karşısında çıldıracaktır.

 

Himmet Emmi’ye bu hafta, karısının kıskançlığından bıkmış bir adam danışır. Kadının kıskançlık yüzünden yaptıkları karşısında şaşkına dönen Himmet Emmi, izlettiği eğitim filmiyle, sorunlarına çare bulmaya çalışır. Bakalım, bu sefer Himmet ve Makbule ikilisi, bu sorunlu ilişkiyi kurtarabilecek midir?