• Anasayfa /
  • 3G Show özetsiz yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

3G Show özetsiz yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Güncelleme: 25 Ocak 2016 Pazartesi, 23:28:36

Geldim Gördüm Güldüm Show 2. Bölüm Fragmanı izle

 

Barlas ve Osman iki çakmacıdır. Bütün ünlü markaların çakmasını yapıp, bir apartman dairesinde gizlice satmaktadırlar. Zengin bir davete katılacak özenti bir kadını, baştan aşağı giydireceklerken, her zamanki gibi polis baskın yapar. Bakalım, Osman ve Barlas, bu durumdan nasıl paçayı kurtaracaktır?

 

Himmet Emmi, köyde karısı Makbule’yle yaşayan bir evlilik terapistidir. Evlilikleri sorunlu olmasına rağmen, kendilerine danışanlarına tuhaf yöntemleriyle çözüm bulmaktadırlar.

 

 

Taş Devri’nde bu hafta, Ersin aşık olduğu kızı istemeye gider. Fakat hem başlık parası hem de Okan başına bela olur. Ersin, tüm bu engelleri aşarak sevdiği kıza kavuşabilecek midir?

 

Sadık ve Pelin, hayali arkadaş Hayati’den kurtulmak için, pedagogun önerisiyle Gürbüzcan’a gerçek bir arkadaş bulmaya çalışırlar. Bu yeni arkadaş Hayati’nin yerini tutabilecek midir?

 

Acı Gerçek programına bu bölümde, konuşmalarından hiçbir şey anlaşılmayan Şeyime Teyze konuk olacaktır. Program sunucusu Cansın, Şeyime Teyze’nin acılarına derman olabilecek midir?

 

Komedi alışkanlıklarınızı değiştirecek ve her hafta izlemeyi heyecanla bekleyeceğiniz bir gösteri Geldim Gördüm Güldüm Show

 

“3G Show (Geldim Gördüm Güldüm Show)”, özetsiz yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!