3G Show seyircisi ile buluştu!

Güncelleme: 19 Ocak 2016 Salı, 11:10:06

Show TV’nin yeni bombası “3G Show - Geldim Gördüm Güldüm Show”, kahkaha dolu bir bölümle seyircisi ile buluştu.

İLK BÖLÜMÜ KAHKAHALARLA İZLEDİLER!

 

Show TV’nin yeni bombası “3G Show - Geldim Gördüm Güldüm Show”, kahkaha dolu bir bölümle seyircisi ile buluştu.  Eğlenceli, komik, tempolu skeçleriyle ve müthiş oyuncu kadrosuyla her pazartesi Show TV’de seyircisiyle buluşacak ‘3G Show’un ilk bölümünü, tüm oyuncu kadrosu bir araya gelerek izledi. 

 

Küçük sürprizleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan şovun oyuncu kadrosunda ise, ekranların sevilen yüzlerinden; Cengiz Bozkurt, Burcu Altın Akdoğan, Çetin Altay, Enis Arıkan, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin Elmas, Şahin Irmak, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut, Burcu Gönder Parlak, Seda Türkmen ve Ünal Yeter yer alıyor.

 

 

 

İLK KEZ İZLEDİLER!

 

Komedi alışkanlıklarınızı değiştirecek ve her hafta izlemeyi heyecanla bekleyeceğiniz “Geldim Gördüm Güldüm Show”’un ilk bölümü, önceki gün seyircisiyle buluştu. Bir araya gelen oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibi, düzenlenen akşam yemeğiyle izleme yaptı. Oyuncu kadrosu eksiksiz bir araya gelince adeta kahkaha tufanı yaşandı.  Skeçlerin tamamını ilk kez izleyen oyuncular, gülme krizine girdi.