Dünyaca ünlü şarkıcıdan “Gelin Evi” paylaşımı!

Güncelleme: 18 Aralık 2015 Cuma, 13:07:47

Andrea Sahara, sosyal medya hesabından "Gelin Evi" videosu paylaşarak Türkiye’ye konser için geleceği mesajını verdi.

Show TV ekranlarında yayınlanan “Gelin Evi”’nde geçen bir dialog olay oldu. Yarışmacılardan Büşra’nın, kocasının dünyaca ünlü şarkıcı Andrea Sahara’ya duyduğu ilgisini kıskandığını açıkladığı görüntüler hızla sosyal medyada yayıldı. Videoyu gören Andrea Sahara, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak Türkiye’ye konser için geleceği mesajını verdi.

 

 

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan ünlü şarkıcı Andrea Sahara, “Gelin Evi” yarışmasında gelinlerin diline düşünce, bu görüntüleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yarışmacılardan Büşra, diğer gelinlere kocasının yabancı şarkıcı Andrea Sahara’ya olan hayranlığını anlattı. Kocasının Andrea Sahara’nın konserine gitmek istediğini ama kendisinin buna izin vermeyeceğini belirten Büşra, ünlü şarkıcıyı kıskandığını itiraf etti.

 

“TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM”

 

Bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşan Andrea Sahara ise Türkiye’ye konser için geleceğini bu videonun altına yaptığı yorumla duyurdu. Andrea Sahara yaptığı yorumda; “Türkiye’yi çok seviyorum. Tekrar oraya gitmek için sabırsızlanıyorum!” dedi.