"Titiz Misin?"in gala heyecanı!

Güncelleme: 15 Aralık 2015 Salı, 13:22:35

Halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. oğuz Özyaral'ın sunumu ve moderatörlüğü ile "Titiz Misin" Show TV'de başladı...

14 Aralık Pazartesi günü (dün) saat 16.45’te yayına giren “Titiz Misin”in ilk bölümünü, Show TV ve yapım ekibi ile basın mensupları Yeniköy Kaşıbeyaz  Bosphorus’da hep birlikte izledi.

 

Heyecanlı geri sayım sonrasında programın sunucusu ve moderatorü Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral “Aylardır devam eden hazırlık ve çekimlerin stresini birlikte yaşayan, birlikte gülüp  birlikte yorulan ekip arkadaşlarımla bugün ilk bölümü izledik. Mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz büyük bir enerjiyle çalıştık, umarım bundan sonraki uzun yolculuğumuzda izleyicilerimiz bizimle birlikte bu enerjiyi paylaşır. Yarışmacılarımızın temizlik hünerlerlerini sergilediği, titizliklerini gösterdikleri ‘Titiz Misin?’de her gün temizlik nasıl yapılır, evde düzen nasıl kurulur, hangi malzeme nerede, ne kadar kullanınır gibi bilgiler de vereceğiz. Özellikle temizlik yapan kişilerin doğru bildiği yanlışları yavaş yavaş değiştireceğiz. Titiz olduğunu iddia edenleri yarışmamıza bekliyoruz.” dedi.

 

İlk bölüm izmelesinin ardından  tüm ekip ve konuklar birlikte akşam yemeği yedi.

 

Hafta içi her gün saat 16.45’te Show TV’de yayına giren Titiz Misin’in moderatör ve sunuculuğunu Halk Sağlığı Uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral yapıyor. 4 yarışmacının katıldığı programda, yarışmacılar titizliklerini ortaya koyacakları sınavlardan geçerken, bir yandan eğlenip bir yandan da öğreniyorlar. Kendi evlerinde, rakiplerin evlerinde ve sokakta gerçekleşen yarışmalar sırasında, Doç. Dr. Oğuz Özyaral, hem titizlik hakkında bilgiler veriyor, hem de yarışmacıların performanslarını değerlendirerek puanlıyor. Cuma günü en çok mis puanı toplayan yarışmacı haftanın titizi oluyor ve 5 tam altın kazanıyor.