Her Şeyi Eleştirdiler

Güncelleme: 14 Aralık 2015 Pazartesi, 15:37:13

Gelin Evini didik didik ettiler

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Gelin Evi”’nde ikinci hafta hızlı başladı. Yeni yarışmacıların ilk kez ekran karşısına çıktığı bölümde, kıyasıya bir mücadele vardı. “Gelin Evi”nin bu haftaki ilk ev sahibi Şeyda Hanım oldu.

 

“Gelin Evi”nde bu hafta; “24 yaşındaki Şeyda Çapraz, 26 yaşındaki Serpil Kaya Akman, 21 yaşındaki Büşra İpek Kazak, 28 yaşındaki Yazgı Okumuş ve 20 yaşındaki Kübra Kayaaslan” yarışıyor.

 

ELEŞTİRİ YAĞMURU!

 

Bu haftanın ilk ev sahibi Şeyma, tüm hünerlerini sergileyerek misafirlerini ağırlamaya çalıştı. Eve gelen yarışmacılar içeri girer girmez Şeyma’yı eleştiri yağmuruna tuttu. Salondaki aksesuarlardan mutfak temizliğine kadar pek çok konuda eleştiri yapan yarışmacılar, memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Bunun üzerine üzüldüğünü belirten Şeyma; “ Her şeyi beğenmeyerek kulp taktınız. Hepsinde benim emeğim var. Önce dostça sohbet etseydiniz keşke” dedi.

 

DÜĞÜNÜ ‘GÖRGÜSÜZLÜK’ OLARAK NİTELENDİRDİLER’

 

Yarışmacılar, Şeyma’nın düğün videosundaki görüntülere geçilince eleştirinin boyutunu da arttırdı. Düşünde havaya atılan paraları yadırgayan diğer yarışmacılar, takı merasiminde Şeyma’nın kayınvalidesinin hediye olarak ‘ev tapusu’ takmasını da görgüsüzlük olarak nitelediler.

 

BİRİNCİYE BÜYÜK ÖDÜL!

 

Yarışmanın 5 gün sonundaki birinci olan yeni gelini büyük ödülün de sahibi olacak. Tüm yarışmacılardan en yüksek puanı alarak “Gelin Evi”’nde haftanın birincisi olan yarışmacı final günü; 5 tam altın ve 5 bileziği de kazanma şansını yakalayacak.