Ev Kuşu'nda bu kez hüzün ve mutluluk bir arada!

Güncelleme: 26 Kasım 2015 Perşembe, 10:31:31

Evrim Akın ile Ev Kuşu’nun bugün ve yarın saat 13.00’te ekrana gelecek yeni bölümünde Evrim Akın, Müge Denizhan’ın evine misafir oluyor

Hafta içi her gün ekranlarınıza gelen “Evrim Akın ile Ev Kuşu”nda, Evrim Akın bir yandan evinizi gezip sizi ve ailenizi   kendisine has üslubuyla Türkiye ile tanıştırırken diğer yandan da mutfaktan oturma odasına, banyo tuvaletten yatak odası ve çocuk odasına kadar evinizin istediğiniz bölümünü baştan aşağı yenileyip hayalinizdeki odayı size sunuyor.

 

 

Evrim Akın ile Ev Kuşu’nun bugün ve yarın saat 13.00’te ekrana gelecek yeni bölümünde Evrim AkınMüge Denizhan’ın evine misafir oluyor. 3 kızı ile birlikte Evrim Akın’ı karşılayan Müge Hanım 9 aylıkken karaciğer kanseri teşhisi konulan Ayşe’nin zorlu tedavi sürecini anlatıyor. Hayatını çocuklarına adayan Müge Hanım arkadaşı aracılığı ile“Evrim Akın ile Ev Kuşu”na çocuklarının odası için başvuruyor. Evrim Akın ve ekibi bir ev dolusu sürpriz ile geldiği Müge Hanım’ın evinde “Çocuk Odası” ile birlikte “Salon”u yenileyip içini eşyalar ile dolduruyor. Aile ile mağaza mağaza gezip çocuklar ile alışveriş yapıp eğlence merkezinde üç kız kardeşe hayatı boyunca unutamayacakları mutlu anlar yaşatan Evrim Akın fedakar anneyi de sürpriz hediyeleri ile şaşırtıyor.

 

Keyifli sohbetin, sürprizlerin ve duygusal dakikaların eksik olmadığı “Evrim Akın ile Ev Kuşu”nu sakın kaçırmayın!