• Anasayfa /
  • Eşofmanlı Şevket Hoca ile hasret sona eriyor!

Eşofmanlı Şevket Hoca ile hasret sona eriyor!

Güncelleme: 16 Ekim 2015 Cuma, 22:54:26

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.15’te Show TV’de!

Hüseyin ve Burcu'nun uzun süredir bekar olan oğulları Fikri evlenmek istediği kız arkadaşını eve getiriyor. Fikri'nin kız arkadaşı Dilek'in denizkızı olduğunu gören aile nasıl tepki gösterecek? Dilek'in normal bir insan olan babası İbrahim ve japon balığı olan annesi eve geldiğinde neler yaşanacak?

 

 

Parası yokken sevgilisi Yeter ile birlikte lunaparka gelen İsmail’in başına neler gelecek… İsmail yerde bulduğu 200 TL'yi Yeter için harcamaya karar verirse neler olur?

 

 

Urfalı bir İş Adamı olan Bilal terfi ettirdiği çalışanı Aysel'in evine ziyareti nasıl sonuçlanacak… Aysel’in patronuna söylediği yalanlara ailesi ayak uydurabilecek mi?

 

Gelinine çok düşkün olan Sinem yeni evli Bilal ve Aysel’e sürpriz ziyaret yapacak… Kaynana Sinem ve gelin Aysel arasında neler yaşanıyor ve ortaya çıkan gerginlik Bilal'i nasıl etkileyecek?

 

Eşofmanlı Şevket Hoca efsanesi yeniden Güldür Güldür Show sahnesinde… Şevket Hoca ve program sunucusu Nezaket bu hafta izdivaç konularını ekrana getirecekler. Şevket Hoca’ya programın daimi konukları İbrahim, Fikri, Mehtap ve Mustafa evlilik konularıyla ilgili hangi çok önemli soruları soruyor olacaklar.

 

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

 

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.15’te Show TV’de!