Mustafa Ceceli ve Bengü yeni yıldızlarını arıyor!

Güncelleme: 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 22:21:04

Mustafa Ceceli ve Bengü yeni yıldızlarını arıyor!

Show TV'nin, yeni yarışma programı “Kapışma” tüm hızıyla devam ediyor. Bu büyük ‘Kapışma’’da yerini almak ist eyen yarışmacılar, kendi şehirlerindeki elemelere katılarak hem 20 bin TL büyük ö dülü almaya hak kazanacak, hem de Mustafa Ceceli ve Bengü ile düet yapma şansına sahip olacak.

 

 

 Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı, pop müziğin iki güçlü sesi; Bengü ve Mustafa Ceceli’nin de, takım kaptanı koltuğunda oturduğu “Kapışma”, herkesi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. ‘Kapışma’’da yarışmacı olmak isteyenler artık kendi şehirlerindeki elemelere ka tılarak bu muhteşem duyguya ortak olma şansını yakalayacak. Tüm Türkiye’yi il il gezecek olan ‘Kapışma’ ekibi, büyÍ k heyecanın yeni yıldızlarını keşfedecek.

 

İLK ELEMELER; İZMİR, ANKARA VE ANTALYA’DA!

 

Şarkı söylerken eğlenmek, Mustafa Ceceli ve Bengü ile düet yapmak ve hiç beklemeden 20 bin lira kazanmak isteyen herkes, elemelere katılarak bu m uhteşem duyguyu yaşayacak. İlk elemelerin adresi ise; 15 Ağustos 2015 Cumartesi / İzmir Ege Palas Business Hotel, 16 Ağustos 2015 Pazar / Ankara Latanya Otel ve 17 Ağustos Pazartesi / Antalya Latanya City Hotel olacak.