Kapışma heyecanı devam ediyor!

Güncelleme: 13 Ağustos 2015 Perşembe, 10:14:14

Kapışma yeni bölümüyle bu akşam 20.30'da Show TV'de!

Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı, pop müziğin iki güçlü sesi; Bengü ve Mustafa Ceceli’nin de, takım kaptanı koltuğunda oturduğu yaz sezonunun en dinamik ve eğlenceli yapımı “Kapışma” Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

 

 

“Kapışma”’da, her hafta 18 yarışmacı, hem finale kalmak, hem takım kaptanlarıyla düet yapabilmek, hem de 20 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya kapışıyor. Gecenin en iyi sesi olmayı başarabilmek için iki tur boyunca ayakta kalmayı başaran yarışmacılar finale kalıyor. Kaybedenler ise bugüne kadar hiçbir televizyon programında görülmemiş oyunlar ve eleme yöntemleriyle, ömür boyu unutamayacakları birer anı ile geceye veda ediyorlar.

 

Her şey bu kadarla da bitmiyor! 18 isim seslerini kapıştırırken, kaptanlar da kendi takımını birinci yapabilmek için kapışıyor ve gecenin sonunda elenen takımın kaptanı da, yarışmacısıyla birlikte bu oyunlardan nasibini alıyor…

 

Her hafta birincisine 20 bin lira kazandıran, takım kaptanlarını da yarıştıran tek yarışma "Kapışma" en dinamik ve en eğlenceli bölümlerinden biriyle Show TV’de! 

 

Kapışma yeni bölümüyle bu akşam 20.30'da Show TV'de!