Büyük “Kapışma” başladı!

Güncelleme: 22 Haziran 2015 Pazartesi, 16:39:07

Seyircinin oylarıyla haftanın birincisi ise Mustafa Ceceli’nin yarışmacısı “Ali” oldu. ‘Ali’, hem 20 bin liralık ödülün hem de“Kapışma Ödülü”’nün sahibi oldu.

Show TV'nin, yeni yarışma programı “Kapışma” seyircisiyle buluştu. Herkesi ekran başına kilitleyen “Kapışma” eğlenceli ve heyecanlı bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlandığı ilk bölümle sosyal medyada da gündem konusu olan “Kapışma”, izleyiciyi kıyasıya bir mücadelenin içerisine soktu.

 

Sunuculuğunu Asuman Krause’nin yapacağı, pop müziğin iki güçlü sesi; Bengü ve Mustafa Ceceli’nin de, takım kaptanı koltuğunda oturduğu “Kapışma”, herkesin beğenisini topladı. Her hafta 18 yarışmacının hem finale kalmak, hem takım kaptanlarıyla düet yapabilmek, hem de 20 bin liralık ödülün sahibi olabilmek için büyük bir mücadeleye sahne olduğu yarışmada heyecan hiç düşmedi.

 

HAFTANIN GALİBİ BELLİ OLDU!

 

Bu hafta yayınlanan ilk bölüm, kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Finale kalan iki yarışmacı takım kaptanları ile muhteşem bir düet yaptı. Mustafa Ceceli ve yarışmacısı ‘Ali’, rakip takımdan Bengü ve ‘Yeşim’’e karşı mücadele ettiler. İki takım kaptanının da yarışmacılarıyla yaptıkları düet, adeta nefes kesti. Seyircinin oylarıyla haftanın birincisi ise Mustafa Ceceli’nin yarışmacısı “Ali” oldu. ‘Ali’, hem 20 bin liralık ödülün hem de“Kapışma Ödülü”’nün sahibi oldu.

 

BAŞLARINDAN AŞŞAĞIYA SARI BOYA DÖKÜLDÜ!

 

İki takım kaptanı da yarışmacılarıyla beraber kendilerine ayrılan özel bölmede oylama sonuçlarını beklemeye başladılar. Oylama sonuçlarına göre Mustafa Ceceli’nin takımı yüzde 51 oy alırken, Bengü’nün takımı ise yüzde 49’da kaldı. Bunun üzerine Bengü ve yarışmacısının beklediği özel bölmenin üzerindeki kapak açıldı ve aşağıya sarı renkli boya döküldü. Bengü ve yarışmacısı Yeşim, başlarından aşağı dökülen boya ile neye uğradıklarını şaşırdılar.

 

İLK BÖLÜMÜYLE SOSYAL MEDYA’YI SALLADI!

 

7’den 70’e herkesin beğenisini toplayan “Kapışma”, yayınlandığı ilk bölümüyle de adından söz ettirdi. Heyecanın hiç düşmediği yarışmanın her anı sosyal paylaşım sitelerinde açılan başlıklarla zirveye taşındı. Asuman Krause’nin sunumuyla renklenen yarışma, Bengü ve Mustafa Ceceli’nin üstün performanslarıyla herkesin kalbinde taht kurdu.


video