Fırat Tanış ve Ömür Gedik Güldür Güldür Show'da!

Güncelleme: 03 Nisan 2015 Cuma, 10:34:36

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Ekranların fenomen eğlence programı BKM yapımı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle bu akşam Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak. Güldür Güldür Show’a yeni bölümünde; Fırat Tanış ve Ömür Gedik konuk olacak.

 

Sevgilisinin isteğiyle mafyalığı bırakan İsmail ve adamları Mesut ile Fikri yeni hayatlarına alışabilecek mi? Kız arkadaşıyla İsmail'in dükkanına yemeğe gelen Hüseyin, İsmail'in elinden sağ kurtulabilecek mi? İsmail'in adamları tarafından verdiği bahşiş beğenilmeyince buz dolabına kapatılan Fırat Tanış neler yapacak?

 

Evlilik alışverişine çıkan İbrahim ve Dilek ile birlikte Dilek'in anne babası Mehtap ve Bilal de gelirse neler yaşanır? Kayıpederi Bilal ile ilk kez baş başa kalmak zorunda kalan İbrahim bu zorlu sınavı atlatabilecek mi?

 

 

Apartman kapıcıları Şevket ve Sinem, kendisine ev bulana yüklü para vermeyi vaad eden Bahadır'a uygun ev bulabilecek mi? Apartmanda daire boşaltmak için dedikodu yapan ve komşuları birbirine düşüren Sinem ve Şevket, apartman sakinlerinin daire boşaltmasını sağlayabilecek mi? Ömür Gedik bütün bütün problemleri çözebilecek mi?

 

Evlenme kararı alan Burcu ve İsmail ailelerini tanıştırmak için yanlışlıkla İsmail'in eski sevgilisi Yeter'in çalıştığı restoranı seçerse neler yaşanır? İsmail'in ailesi İsmail'in eski sevgilisi ile evleneceğine inanırsa İsmail durumu nasıl düzeltebilir ?

 

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

 

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle, yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

 

 


video