Evrim Akın ile Ev Kuşu”, dalya yapıyor !

Güncelleme: 24 Mart 2015 Salı, 15:10:27

“Evrim Akın ile Ev Kuşu” 100. Özel bölümüyle Pazar günü Show TV’de!

Yapımcılığını C Yapım’ın üstlendiği, Evrim Akın ile meraklı, heyecanlı, enerjik, kıpır kıpır program “Evrim Akın ile Ev Kuşu” Pazar günü 100. Bölümüyle dalya yapıyor. Güzel oyuncu Evrim Akın, filmlerde veya ekranlarda gördüğünüz birbirinden ünlü isimlerin ev halini ekranlarınıza getirip, tadına doyum olmaz renkli bir sohbetin kapılarını sizlere aralamaya devam ediyor!

“EVRİM AKIN İLE EV KUŞU” 100. BÖLÜMÜNDE, DEMET AKALIN’IN EVİNDE !

 

Ev Kuşu’nun 100. Özel bölümünün konuğu ise, popüler müziğin zirveden inmeyen yorumcusu Demet Akalın!

 

Evrim Akın 100. Özel bölümünde popüler müziğin kraliçesi Demet Akalın’ın kapısını çalıyor. Evrim AkınDemet Akalın-Okan Kurt çiftinin ev halini ekranlarınıza getirip, kahkaha dolu renkli bir sohbetin kapılarını aralayacak...

 

C Yapım yayımcılığındaki Ev Kuşu’nun 100. Özel bölümünde, şen şakrak bir sohbet eşliğinde, şarkılar söylenerek mutfakta hünerler sergilenip yemekler yapılacak, gardroplar açılıp sahne kostümleri giyilerek şov yapılacak, albümler açılıp anılar tazelenecek. Samimi ve enerjik sunumuyla Evrim Akın, daha önce kimsenin başaramadığını yaparak ünlülerin evlerinin altını üstüne getirmeye ve ünlülerin hiç bilmediğiniz yönlerini öğrenmeye devam ediyor.

 

“Evrim Akın ile Ev Kuşu” 100. Özel bölümüyle Pazar günü Show TV’de!

video